Hoe u iemand kunt vergeten die u heeft gekwetst

Niet alle mensen die ons leven doormaken, behandelen ons zoals we verdienen: met respect en waardigheid. Soms doen mensen ons om verschillende redenen pijn, behandelen ze ons slecht en laten ze een indruk achter die moeilijk te vergeten is. Of het nu verliefd, op het werk of in een vriendschap is, dit soort individuen worden beschouwd als giftige bedrijven en het is het beste om te stoppen met contact met hen op te nemen, maar het is niet altijd een gemakkelijke taak en ondanks dat ze hebben geleden Vanwege die mensen is het moeilijk voor ons om ze achter te laten.

Accepteer dat iemand niet bij je past
Iemand uit het hoofd en hart krijgen kan een grote uitdaging zijn, daarom is het eerste dat we zullen moeten doen de werkelijke noodzaak accepteren om deze stap te zetten en aan te nemen dat die persoon ons pijn heeft gedaan. Het is waarschijnlijk dat onze geest geen verbinding wil maken met de pijn die het acceptatieproces genereert, maar als we dit acceptatieproces niet uitvoeren, is het voor ons onmogelijk om iemand te vergeten die ons heeft gekwetst.

Blijf uit de buurt van giftige relaties
Als we eenmaal hebben geaccepteerd dat deze persoon niet bij ons past, is het essentieel om een veilige en vrije omgeving te creëren voor de persoon die ons heeft gekwetst.Om iemand correct te vergeten, zullen we interactie met hem of haar moeten vermijden, aangezien hun bedrijf het buitengewoon moeilijk maakt om vergeten proces. Als het iemand is die we elke dag zien, zal het een ingewikkelder proces zijn, gebaseerd op het zoeken naar coping-strategieën, maar het is geen onmogelijke uitdaging.

Kijk niet achterom
Het is belangrijk om geen spijt te hebben van de beslissing die we hebben genomen, wegkomen van iemand die ons heeft gekwetst is het beste wat we kunnen doen en we moeten dat pad niet verlaten. Terugkijken kan gevaarlijk zijn, omdat nostalgie ons ertoe brengt gebeurtenissen uit het verleden met die persoon opnieuw te beleven, maar zonder te onthouden wat ons heeft gekwetst.

Ga door met je leven
Een goede manier om iemand te vergeten die je pijn heeft gedaan, is door nieuwe ervaringen op te doen, allemaal ver verwijderd van de persoon die onze gevoelens heeft gekwetst of op onze waardigheid heeft getrapt. We moeten een normaal leven blijven leiden, zonder vast te komen zitten in wat ons is overkomen, het verleden te vergeten en in het heden te leven.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *