Ideeën om het meeste uit de kamers te halen

Denk niet dat een bed genoeg is, rust is iets veel ernstigers dan tot de volgende dag op een matras liggen. Als je slaapkamer klein is met deze basics, zul je er je voordeel mee doen

Gebruik appliqués
Dat je geen nachtkastjes hebt, wil niet zeggen dat je niet lekker kunt lezen. De oplossing? Plaats een paar schansen op het hoofdeinde of de muur. U profiteert niet alleen van de ruimte, u zorgt ook voor uw ogen!

Profiteer van de verticale ruimte op de muren
Ofwel met een gemetselde plank of met een paar planken, als je een kleine slaapkamer hebt, is het beter om te profiteren van de verticale ruimte van de muren. Om het nog functioneler te maken, kunt u meerdere dozen of kleine mandjes over de planken verdelen en daarin alles opbergen wat u niet in het zicht wilt houden, terwijl u de rest van de ruimte overlaat om mooie dingen zoals vazen, planten, foto’s of zelfs boeken.

Werk hoofdeinde
Als het erom gaat het meeste uit de vierkante meters van een minislaapkamer te halen, nemen bakstenen hoofdeinden de jackpot. U gelooft het niet? Kijk maar eens naar de afbeelding: ze hebben niet alleen een paar nissen als nachtkastjes gewonnen, er is ook een houten plank in het bovenste gedeelte als ondersteuning om decoratieve elementen toe te voegen. Dit alles samen met de directe verlichting van de twee wandlampen!

Kies het wit
Over het algemeen dragen lichte tinten er altijd toe bij dat ruimtes ruimer en lichter lijken, iets dat essentieel is als we het hebben over kleine kamers. Dus als je erover denkt om de slaapkamer te schilderen, weet je … ga voor wit!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *