Overgiet uw huis met energie en creativiteit

Stimuleer innovatie met levendige kleurenpaletten.
Nooit eerder hebben we onze wereldwijde wens om samen te komen en nieuwe ideeën te ontwikkelen zo sterk ervaren. Dankzij social media duurt het niet lang meer voordat trends ons bereiken. Ideeën kunnen zich nu als een lopend vuurtje verspreiden en iedereen uitnodigen om samen te komen en deel uit te maken van de digitale revolutie die voortdurend grotere en mooiere ideeën creëert.

De kleuren die ons verlangen naar verbinding symboliseren, gaan ook snel vooruit. Ze zijn helder, energiek en gaan abrupt van de ene toon naar de andere. Denk buiten de gebaande paden, bruisend en vol leven, zoals lila, fuchsia en atomaire mandarijn. Houd de sfeer subtiel en verfijnd door het ombre-effect te gebruiken – de techniek waarbij twee kleuren worden gemengd om een dip-dye-effect te creëren – of creëer een levendig gestreept effect door een soepele, geleidelijke kleuropbouw.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *