In Argentinië leverde de parallelle dollar twee peso’s op

De illegale verkoop in de straten van de stad werd dinsdag afgerond tegen 133 peso, ruim onder de 138 die de week ervoor werd bereikt. Verwachtingen voor de nieuwe obligaties.

De parallelle dollar leverde twee peso’s op De illegale verkoop in de straten van de stad werd dinsdag afgerond tegen 133 peso, ruim onder de 138 die de week ervoor werd bereikt. Verwachtingen voor de nieuwe obligaties.

De prijs van de impliciete wisselkoersen op de aandelenmarkt bewoog met een sterke volatiliteit. De mep-dollar eindigde met een daling van 4,5 procent en stond op 117,64 peso. Cash met schikking sloot af met een stijging van 4,0 procent en eindigde op 130,78 peso.

De analisten van de stad geven aan dat deze prijzen niet erg representatief zijn. De overgrote meerderheid van de investeerders ging in op de herstructureringsaanbiedingen van Argentinië. Transacties met obligaties in vreemde valuta hebben geen volume om de prijs van de impliciete wisselkoers op de aandelenmarkt te kunnen markeren.

Enkele dagen lang was de aan- en verkoop van openbare effecten niet langer de maatstaf voor de financiële dollar. De situatie zal zich midden september herstellen wanneer nieuwe schuldobligaties zoals Bonar 2030 (gekozen door investeerders om Bonar 2020 en 2024 in te wisselen) of Bonar 2038 (die werd geselecteerd om de uitwisseling uit te voeren) met liquiditeit beginnen te werken. Korting op effecten).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *