Facebook, WhatsApp en Instagram werken niet meer correct

De sociale netwerken van Facebook werken deze dinsdag in veel steden niet meer en hebben problemen opgeleverd bij het laden van foto’s, video’s en audio.

De diensten van de populaire applicaties WhatsApp, Facebook en Instagram, die allemaal eigendom zijn van Facebook, hebben deze dinsdag verbindingsproblemen opgeleverd waardoor gebruikers geen normale toegang konden krijgen.

De mislukkingen in de toegang tot diensten beginnen rond 13.30 uur op Europees niveau te worden opgemerkt, maar vooral op punten als Euskadi, Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada en Valencia. Sommige gebruikers die in Portugal en Londen wonen, hebben ook problemen gemeld bij de toegang tot deze applicaties.

Gebruikers van Downdetector hebben problemen gemeld bij het uploaden van foto’s, video’s en audio in verschillende delen van Europa.

Concreet houdt 60% van de problemen die afgelopen dinsdag zijn gemeld, verband met storingen in de connectiviteit van deze applicaties, terwijl 40% van de gebruikers heeft uitgelegd dat ze geen berichten konden verzenden of ontvangen.

Published
Categorized as TECH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *