Tips voor uw gezinsuitje

Wees geduldig
Het kan zijn dat u niet gewend bent om drie uur van tevoren op de luchthaven aan te komen of dat u de pretparken waar uw kind u naartoe brengt niet prettig vindt … Heb geduld, ontspan en geniet gewoon van het moment.

Regel het volume van de bagage
Als we voor ons misbruik maken van het “voor het geval dat” … als we inpakken voor een kind, kan het nog erger zijn. Rationaliseer, verminder en bedenk dat als u iets vergeet, u het altijd op de plaats van bestemming kunt kopen.

Breng eten voor je baby
Als uw kind nog een baby is, aarzel dan niet om zijn eten mee te nemen, zelfs als u het vliegtuig gaat halen. En als hij wat ouder is, bewaar dan iets lichts in een rugzak om het bij de hand te hebben voor het geval hij honger krijgt.

Moedig hun deelname aan
Als je de reizende kiem in je kind wilt zaaien, laat hem dan meedoen en enthousiast worden over de reis. Moedig hem aan om zijn rugzak en koffer in te pakken en na te denken over welke plaatsen hij wil bezoeken.

Zorg voor amusement
Kinderen zijn kinderen en ze moeten spelen. Kies met hen klein en licht speelgoed waarmee ze kunnen genieten en plezier kunnen hebben tijdens het wachten of reizen.

Published
Categorized as REIZEN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *