Reis met baby’s zonder daarbij te sterven

Babyvoeding: wat neem ik en wat niet?
Veel luchthavens laten melk en babyvoeding in containers van meer dan 100 milliliter door de beveiliging. Ze openen ze meestal om te scannen bij het beveiligingspunt. Hoewel het tijd kost om dit te doen, is het op geen enkele manier schadelijk voor het voedsel. We raden u aan om alsnog het beleid van de luchthaven waar u naartoe gaat te controleren.

Plan uw vluchten
Probeer uw vluchten te boeken voor het slapengaan. Nachtvluchten kunnen duurder zijn, maar compenseren dat omdat u uw kind tijdens de reis in slaap laat vallen en dat wordt altijd gewaardeerd. Als je een tussenstop moet maken, zorg er dan voor dat je er genoeg tijd voor hebt: het laatste dat je nodig hebt, is dat je als een gek door het vliegveld moet rennen om de volgende vlucht te halen.

Probeer de reis ook een deel van de reis te maken. Neem een paar uur, strek je benen, ga naar de badkamer, eet, praat, speel en maak je klaar voor de volgende vlucht. Oh, en vergeet niet dat het voor de beste prijzen het beste is om het kaartje 53 dagen van tevoren te kopen.

Bestudeer je lot een beetje
Als u uw kind borstvoeding geeft, is het de moeite waard om een beetje te ‘Googelen’ en uit te zoeken of het oké is om in het openbaar borstvoeding te geven op de door u gekozen bestemming. Er zijn landen waar dat geen probleem is. Anderen daarentegen geven er de voorkeur aan om er een meer privéruimte voor in te stellen. Vraag het bij twijfel.

Kijk voor informatie, kijk voor meer informatie!
Dit geldt zowel voor de voorbereiding van de reis als voor het verloop ervan. Heeft uw kind een visum nodig? Welke vaccins hebben u en uw kind nodig? Moet u extra pillen meenemen, zoals pillen tegen malaria? Het is beter om alles voorbereid te hebben en niet op het laatste moment door de stier gepakt te worden.

Waar zitten we?
Wanneer u met kinderen reist, wordt de stoel vaak toegewezen aan het ontwerp van het vliegtuig: sommige hebben alleen zuurstofmaskers die zijn aangepast voor kinderen in specifieke stoelen. Maar dit kan van vliegtuig tot vliegtuig verschillen, dus u kunt het beste contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij en beslissen waar u het beste kunt reizen.

Hoe verder je naar achteren zit, hoe minder je er last van hebt. Ook kunt u gemakkelijk opstaan en gebruik maken van de hal. De services zullen ook dichter bij u zijn. Soms staan deze stoelen echter niet volledig achterover en is er vaak ook meer geluid achterin.

Published
Categorized as REIZEN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *